Radu Banciu, despre sondajul Avangarde: 40% din bucureșteni au declarat că sunt mulțumiți de activitatea Primăriei Sectorului 1, dar asta era înainte de descinderea în Beciul lui Chiliman (VIDEO)

Radu Banciu, despre sondajul Avangarde: 40% din bucureșteni au declarat că sunt mulțumiți de activitatea Primăriei Sectorului 1, dar asta era înainte de descinderea în Beciul lui Chiliman (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit, în ediția de luni a emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată la postul B1 TV, despre sondaj realizat de compania de studii socio-comportamentale Avangarde, în care PSD domină bătălia pentru București.

„Candidatul alianței PSD-UNPR-PC ar câștiga 42% dintre voturile bucureștenilor dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru primăria generală a Capitalei. Un sondaj realizat de compania de studii socio-comportamentale Avangarde, în perioada 2-15 iunie. Pe locul al doilea s-ar clasa candidatul PNL, 37% din voturi, în timp ce candidatul partidului liberal reformator PLR, între timp a fuzionat cu PC și se numește ALDE, și candidatul M10 ar ocupa la egalitate locul trei în clasament, cu 5%. Candidații 0PRM și PMP ar fi creditați cu 3%, iar cei din PPDD și PNȚCD cu 2%. 1% din bucureșteni au declarat că ar vota cu un alt candidat, probabil cu Jules Verne”, a spus Banciu.

„Întrebați cât de mulțumiți sunt de activitatea edililor ai fiecărui sector, 40% din bucureșteni au declarat că sunt mulțumiți de activitatea primăriei Sectorului 1, dar era înainte de descinderea în Beciul lui Chiliman, nu-i căzuseră încă ochelarii de citit de pe frunte lui Chiliman, 32% sunt mulțumiți de activitatea primăriei Sectorului 2, e vorba de tovarășul Onțanu unde duduie cazanele cu varză și cu ciolan, deci 32% din bucureșteni mânâncă bine sub spectru lui Onțanu, 46% sunt mulțumiți de activitatea primăriei Sectorului 3,  49% de activitatea primăriei Sectorului 4, să trăiești domnule Piedone, bravo, ei bine lovitură de măciucă, pentru că de teatru e deplasat să vorbești în sectorul 5, 5% dintre cei întrebați s-au arătat mulțumiți de activitatea lui Vanghelie, altădată erau 98% dacă făceai sondajul cu două zile înainte de Evanghelion, și 15% la tovarășul Mănescu, ăla cu ieșirea spre autostradă”, a mai precizat el.

„Victor Ponta beneficiază de 42% procente, tot după același sondaj, se pare că-l ajută să se vindece și mai repede, pentru că așa cum se știe, după o victorie recuperezi mai repede. Sorin Oprescu, Neculai Onțanu, Robert Negoiță și Cristian Popescu Piedone sunt toți în oastea lui Victor Ponta. Deci reprezentanții PSD-ului practic nu trebuie să mai facă nimic. Nu trebuie să munciți deloc, dacă din nimic aveți aceste procente, eu zic că stați foarte bine”, a explicat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre studiu Avangarde: 40% din bucureșteni au declarat că sunt mulțumiți de activitatea Primăriei Sectorului 1, dar era înainte de descinderea în Beciul lui Chiliman

Urmăriți B1TV.ro și pe
`