Radu Banciu, despre scrisoarea lui Tăriceanu către foștii colegi din PNL: Asta e grija lui într-o presupusă campanie electorală, să îi plângă pe liberali (VIDEO)

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Tăriceanu către foștii colegi din PNL: Asta e grija lui într-o presupusă campanie electorală, să îi plângă pe liberali (VIDEO)
foto: B1 TV

În emisiunea de duminică seara, Radu Banciu a vorbit despre scrisoarea deschisă a lui Călin Popescu Tăriceanu către foștii colegi din Partidul Național Liberal, prin intermediul căreia deplânge situația în care a ajut formațiunea politică, anume aceea de a-l nominaliza pe Marian Munteanu drept candidat în cursa pentru Primăria Capitalei.

"Vorbeam vineri despre faptul ca Marian Munteanu era linșat de către toți oamenii din partidul său, ei bine, practic nu a mai rămas din el decât un oscior așa. Omul este cu fața în jos, au trecut peste el valurile de mai multe ori, plămânii i s-au umplut cu apă și probabil dacă ar fi bine examinat, asta ar fi și cauza dispariției sale de pe scena politică: prea multă apă în plămâni, călcat pur și simplu în picioare. N-a mai rămas nimic din Marian Munteanu. Stăm și ne uităm la această tevatură, dar care să fie scopul?", debutează Banciu în emisiunea sa.

"Probabil că va mai avea și alte argumente Popescu Tăriceanu", comentează Radu Banciu scrisoarea deschisă a președintelui Senatului. "Asta e grija lui într-o presupusă campanie electorală, să-i plângă pe liberali. Rămâne alături de liberali cu sufletul, chiar dacă ar trebui să se gândească la sectoarele pe care le pierde onorabil în această campanie, că de câștigat, e greu să cred că se va impune undeva".

Radu Banciu, despre epistola lui Tăriceanu către foștii colegi din PNL: Asta e grija lui într-o presupusă campanie electorală, să îi plângă pe liberali

#DIRECT_ONE_7z8dad#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`