Radu Banciu, despre funcția vacantă de președinte al PSD, după demisia lui Dragnea: "În Orient Express, am citit în Agatha Christie, așa scrie la WC – vacant. Liviu Dragnea va rămâne acasă, dar la locul lui" (VIDEO)

Radu Banciu, despre funcția vacantă de președinte al PSD, după demisia lui Dragnea: "În Orient Express, am citit în Agatha Christie, așa scrie la WC - vacant. Liviu Dragnea va rămâne acasă, dar la locul lui" (VIDEO)
Foto: Captură video

Radu Banciu a vorbit în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” despre reunirea Comitetului Executiv al PSD pentru o ședință formală în care s-a vorbit despre soarta lui Dragnea, funcția pe care o va avea în continuare, după decizia instanței.

„Dragnea va continua să sprijine PSD exact ca până acum, tot din fotoliul de președinte executiv, dar fără etichetă. Vei învârti fotoliul și nu va mai scrie nimic pe spate, dar se va vedea că s-a desprins ceva acolo””.

Banciu compară decizia partidului ca Dragnea să rămână în PSD cu „controlorul fiscal când dădea așa cum mâna și vedea că era niște praf – era un bibelou acolo, dar l-ai luat acum că știai că vine el”.

„Dragnea își va face mendrele în continuare pentru că PSD a hotărât  că decizia instanței nu e una corecta. Morții stau liniștiți, Dragnea va avea grijă de ei, mai puțin de ăia care își fac cimitir în Germania, ăia s-ar putea să scape. O să facem o cerere de extrădare la un moment dat. Și așa PSD a mai vrut sa aducă oasele lui Brancuși la un moment dat in țară. Să le aducă p-astea ale răposaților din Germania. Unii sunt din Neanderthal, dar nu contează, sunt bune și alea”.

Dragnea va fi în continuare coordonatorul programului național al PSD 2016-2020, acesta va fi partenerul lui Ponta în ceea ce au început în 2010.

Despre funcția de președinte PSD care va rămâne „vacantă”, Banciu spune că „în Orient Express, am citit în Agatha Christie, așa scrie la WC – vacant. Liviu Dragnea va rămâne acasă, dar la locul lui”.

Radu Banciu, despre locul vacant de președinte al PSD

Urmăriți B1TV.ro și pe
`