Radu Banciu: Decât să-l pui pe Rareș Bogdan la șefia TVR, mai bine închizi televiziunea

Radu Banciu: Decât să-l pui pe Rareș Bogdan la șefia TVR, mai bine închizi televiziunea
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, luni seară, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, cât de aproape a fost să fie numit șeful Televiziunii Române.

Am fost pe lista scurtă a celor care puteau să preia șefia TVR. Sigur că s-au gândit unii și la mine, doar am un nume, dar, de frică probabil să nu mă iau de Marina Almășan, au recurs la propunerea numărul doi, Rareș Bogdan, jurnalist la Realitatea. Ne obișnuisem să-l batem la fundul gol în fiecare seară. Nimic nu-l recomandă pe Rareș Bogdan să fie la conducerea TVR. Este o rușine monumentală. Noi suntem la concurență cu el și în batem 364 de zile din 365. Dar este propunerea PNL. La ce vă stă capul măi țăcăniților din Parlament, la ce vă stă capul când faceți asemenea numiri? Cum să-l pui acolo pe Rareș Bogdan? Să facă ce? Decât să-ți bați joc mai bine închizi televiziunea. E ca și cum ai vrea să pui manager la CFR Marfă un nene de la aprozar. Te-ai trezit tu Crin Antonescu că te-ai simțit bine la el în emisiune și de asta l-ai numit„, spune Radu Banciu.

Jurnalistul spune că dacă ar fi fost numit el la conducerea televiziunii publice ar fi făcut ordine în TVR, indiferent câte zile l-ar fi păstrat.

Eu măcar făceam treabă acolo. Îi făceam muci pe ăia, sigur că mă dădeau afară în două zile, dar două zile eram Dumnezeu. Dar, așa, se scufundă TVR-ul cu Rareș Bogdan. Mai bine îl aduceau pe Adrian Sârbu”, a mai spus Banciu.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că au existat unele discuţii informale pentru ca omul de televiziune Rareş Bogdan să fie propus pentru şefia TVR.

Banciu: Decât să-l pui pe Rareș Bogdan la șefia TVR, mai bine închizi televiziunea

Urmăriți B1TV.ro și pe
`