Radu Banciu: Ar fi absurd să vină PSD să zică că vor face autostrăzi ca belgienii (VIDEO)

Radu Banciu: Ar fi absurd să vină PSD să zică că vor face autostrăzi ca belgienii (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a afirmat, marți seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu” difuzată de B1 TV, că România nu se poate schimba din cauza electoratului, care este manipulat ”cu nimic”.

”Ar fi absurd să vină PSD să zică că vor face autostrăzi ca blegienii și olandezii, adică peste tot. Vom face satele din Teleorman să semene cu cele din Olanda. Ce sens ar avea?! Ca cetățeanul să nu se mai ducă la toaletă în fundul curții, să nu se mai ducă să își ia apa cu căldarea, să nu mai ia gulia sau castravetele din fundul curții, să îl cumpere de la hipermarket, să nu mai iasă cu cizmele din curte să dea de mâncare la animale pentru că e noroi în curte, ci purși simplu să iasă pe un gazon, pe un strat de flori. Riscul ar fi foarte mare. În primul rând că ar fi cheltuieli, ar fi multă muncă. Și după aia ar exista riscul ca omul să vină și să spună că era mai bine înainte”, a spus Banciu.

”Văzând că reușești să-ți atragi pe vecie, cu foarte puțin, acest tip de electorat, mi se pare normal ca în momentul în care ai constatat ai toate lucrurile astea să continui să faci același lucru. Să ne așteptăm că numai așa se mai fac lucrurile. În general oamenii nu se pot transforma”, a încheiat el.

Banciu: Ar fi absurd să vină PSD să zică că vor face autostrăzi ca belgienii

Urmăriți B1TV.ro și pe
`