Multe persoane nu știu că în frigider există anumite condiții de temperatură și umiditate ce pot afecta semnificativ textura unor alimente, motiv pentru care le depozitează greșit. Se pare că exită cel puțin 35 de alimente pe care n-ar trebui să le păstrezi niciodată în frigider.
O mulțime de oameni au depozitat greșit până acum nenumărate alimente. Temperatura scăzută nu face întotdeauna minuni în această privință, iar câteodată, frigiderul produce alterarea prematură a multor produse.
Sunt (cel puțin) 35 de alimente pe care nu ar trebui să le păstrați în frigider, unele contraintuitiv, potrivit unui amplu material publicat de site-ul Science 101.
Pe lista produselor pe care nu trebuie să le bagi niciodată în frigider se află: avocado, gogoși, brânză învechită, cartofi, ton la conservă închisă, tartină de ciocolată și alune, usturoi, ceapă, ouă, cafea, miere, unt, pepene, busuioc, vânătă, unt de arahide, ulei de măsline, murături, oţet, fructe de pădure, ketchup, muştar, fructe cu sâmbure (piersici, caise, nectarine și prune), roșii, melasă, nuci și fructe uscate, banane, ciocolată, pâine, castravete, cereale, dovleac, condimente, mere, sos picant, ardei iuți, orez, prăjituri și alte produse de patiserie, fasole uscată și sos de soia.