Purtătorul de cuvânt al poliției Christian Ciocan, vizat de restructurare

Purtătorul de cuvânt al poliției Christian Ciocan, vizat de restructurare

Potrivit declarațiilor ministrului de Interne, Traian Igaș, 10.000 de polițiști vor fi nevoiți să își găsească un alt loc de muncă în următoarele două luni. Printre cei care ar putea să fie nevoiți să își caute o nouă carieră se află și cel care se confundă cu imaginea Poliției Capitalei comisarul-șef Christian Ciocan, anunță antena3.ro.

Ministrul Igaș a declarat că restructurările au bază legală iar criteriul pe care se va baza această restructurare este cel al eficienței.

Între angajații trimiși acasă se regăsesc și 200 de angajați din Structura Centrală a MAI, iar din instituțiile subordonate, respectiv pompieri, jandarmerie, poliție se vor renunța la câte 2.000 de posturi. Anunțil a fost făcut de ministru în cadrul unei audieri la Parlament.

„Numărul celor care vor trebui să plece din MAI în următoarea perioadă este de 10.000”, a subliniat Igaș.

Potrivit unor surse ministerial, unul dintre posturile la care se va renunța este cel de șef al Serviciului de Presă din cadurl Poliției Capitalei, ocupat în prezent de Christian Ciocan. Decizia ar putea să fie legată și de o apariție în presă, în decembrie, a unui material video în care Ciocan a fost surprins într-o ipostază care i-a deranjat pe superiori.

Contactat Ciocan a declarat că nu știe nimic despre o astfel de decizie, dar că nu poate face comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`