„Puflene Resort”, destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat în Delta Dunării. Cum poți avea excursia perfectă, în ciuda pandemiei (VIDEO)

„Puflene Resort”, destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat în Delta Dunării. Cum poți avea excursia perfectă, în ciuda pandemiei (VIDEO)

Amplasat pe marginea lacului Murighiol, într-un decor natural unic, „Puflene Resort”este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat, fie că ești împreună cu familia sau cu prietenii, bunul gust, rafinamentul și eleganța te vor surprinde la fiecare pas.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Chiar și într-o perioadă complicată, din cauza pandemiei de coronavirus, posibilitățile de relaxare în Delta Dunării sunt multiple, iar „Puflene Resort” răspunde celor mai exigențe cerințe.

„Puflene Resort”este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat

Numeroasele restaurante vă pun la dispoziție o gamă variată de preparate internaționale și cu specific local pregătite cu îndemânare de profesioniști ai domeniului.

Centrul de relaxare al hotelului este remediul perfect împotriva stresului și locul ideal pentru recuperarea tonusului și a bunei dispoziții.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pentru cei pasionați de pescuit se pot organiza excursii cu ambarcațiunile proprii pe canalele Deltei unde pot fi admirate fauna spectaculoasă și întinderile de vegetație luxuriantă.

Centrul de conferințe prin capacitatea și nivelul de echipare oferă un cadru optim întâlnirilor de afaceri.

Hotelul oferă o priveliște superbă asupra lacului și a parcului propriu, clasificat la categoria 4 stele. Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente). Toate camerele dispun de: minibar, seif, cablu TV, Internet Wi-Fi, telefon, uscător de par, terasă, aer condiționat, sistem de acces cu card.

Bungalow-uri sunt în număr de 16 și sunt clasificate la categoria de 3 stele. Având o capacitate de cazare de 64 locuri, toate bungalow-urile sunt formate din două camere, baie și curte exterioara, fiind ideale pentru familiile cu copii. Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale sau două paturi simple, iar in living există o canapea extensibila. Mai dispun de facilități ca:minibar, seif, cablu TV, telefon, uscător de păr, aer condiționat, Internet Wi-Fi.

Puflene Resortmai pune la dispozitțe o casă în mijlocul naturii („Casa din livadă”). Casa este dotată cu un livingroom și un dormitor care conțin kingsize bed, frigider, canapea, TV în ambele camere, jacuzzi, cabina de duș, uscător de par, aer condiționat, internet Wi-Fi, parcare proprie.

Puflene Resort” vă așteaptă pentru a beneficia de toate aceste lucruri.Aici puteți vedea oferta completă pentru Sărbătorile Pascale din acest an.

Ce poți vizita în Deltă, în această perioadă a anului, în ciuda pandemiei de COVID-19

Primăvara și în special perioada aprilie-mai este cea mai spectaculoasă din an, pentru că este perioada în care toți copacii și toți arbuștii revin la viață. În aprilie vei putea admira spectacolul oferit de zalogii și irișii de baltă care înfloresc atunci. Vei asista la apariția primelor plante acvatice – natura se transformă treptat.

Se poate auzi din nou zgomotul păsărilor care se întorc de la Mediterana (stârcii), din zonele africane (berzele și vântureii de seară) sau Etiopia (pelicanii). Căutătorii de păsări se vor simți ca-n Răi, dacă vor alege să viziteze Delta Dunării în această perioadă. Pe de altă parte, gâsca cu gât roșu, gârlița mare, rațele nordice și alte specii de păsări se duc spre zonele lor de cuibărit, din nord, după ce au iernat în deltă.

Un alt motiv pentru care merită să vizitezi Delta Dunării primăvara este legat de penajul păsărilor – specialiștii spun că în această perioadă, păsările (masculii) au cel mai spectaculos penaj. Și nu mai puțin de 2.000 de specii de păsări migrează în deltă primăvara, așa că ai ce fotografia! Partea frumoasă este că fiecare zi ți se va părea diferită de cea anterioară, datorită migrației păsărilor. În fiecare zi vei vedea păsări noi.

Mai mult, dacă ajungi primăvara în Deltă, vei avea ocazia să te plimbi pe absolut toate canalele, pentru că în această perioadă, Delta este inundată de apele Dunării, care ajunge la un debit de 16.000 de metri cubi pe secundă.

Primăvara este cel mai bun anotimp pentru vizitarea pădurii Letea: stejarii și plantele sunt verzi, apar primele flori de primăvară și o mulțime de orhidee viu colorate.

Cetatea romană de la Halmyris se găsește pe teritoriul actualei localități Murighiol, județul Tulcea, la 2km SE de sat și 200m N de șoseaua Murighiol – Dunavatul de Sus, 1,5 km sud de brațul Sfântul Gheorghe.

Zona are dovezi de locuire încă din perioada pre-romană, în apropierea cetății romane fiind identificată și cercetată o necropolă getică. Cercetările arheologice de amploare au început în 1981, continuînd și astăzi. Cetatea are o formă trapezoidală cu latura mică spre nord. În sistemul defensiv sunt incluse 15 turnuri și valul de apărare.

Lângă cetate se găsește așezarea civilă de epocă romană, atestată printr-o inscripție (unicat în Imperiul Roman) care menționează “satul mariarilor”, aparținători flotei dunărene Classis Flavia Moesica. Tot la Halmyris, în cripta basilicii, au fost descoperite moaștele celor mai vechi martiri creștini atestați in Dobrogea, Epictet și Astion.

Cetatea a continuat să funcționeze până la începutul secolului al VII-lea d.Hr.

DE CE AR VENI TURIȘTII LA PUFLENE RESORT?

  • Să se odihnească în camere moderne cu mobilier confortabil și echipamente performante
  • Să fie cazați într-un Resort din Delta Dunării la care pot ajunge cu mașina (din București, în aprox 4 ore) și care este situat într-un nod de legătură cu diferite lacuri și canale
  • Să se plimbe pe aleile umbroase ale grădinii Resortului
  • Să admire flora și fauna unică a Lacului Murighiol
  • Să se plimbe cu barca pe numeroasele canale ale Deltei Dunării
  • Să practice pescuitul
  • Să viziteze cetatea Halmyris
  • Să se bucure de deliciile gastronomiei locale ce are ca elemente centrale produsele pescărești și vinurile din podgoriile Sarica Niculițel și Babadag
  • Să beneficieze de serviciile de înalta ținută ale restaurantului
  • Să participe la întîlniri de afaceri ce au loc în săli moderne
  • Să își mențină tonusul cu ajutorul seriviciilor de agrement puse la dispoziție sala fitness, masaj, teren fotbal, teren tenis, teren volei, piscină.
  • Să acceseze informații de interes
  • Tiroliana – adulți
  • Aventura parc– copii
Urmăriți B1TV.ro și pe
`