Puflene Resort, alternativa perfectă la litoralul românesc. O vacanță de basm în Delta Dunării, cu un peisaj unic și servicii pe măsură (FOTO, VIDEO)

Puflene Resort, alternativa perfectă la litoralul românesc. O vacanță de basm în Delta Dunării, cu un peisaj unic și servicii pe măsură (FOTO, VIDEO)
Foto: Pufleneresort.ro

În plin sezon estival, turiștii nemulțumiți de condițiile de pe litoral românesc caută alternative la stațiunile tradiționale de la Marea Neagră, iar una dintre ele este spectaculoasa Deltă a Dunării, acolo unde tot mai mulți turiști optează pentru „Puflene Resort”. Situat pe malul lacului Murighiol, complexul este destinația perfectă pentru o vacanță desprinsă din basme, cu un decor natural unic și o gamă de servicii pe măsură.

Cu multă atenție la detalii și eleganță, „Puflene Resort” răspunde celor mai exigente cerințe și este recunoscut pentru condițiile pe care le pune la dispoziția turiștilor.

Restaurantele își încântă turiștii cu preparate internaționale și mâncăruri autohtone deopotrivă, iar centrul de relaxare al hotelului este soluția perfectă pentru recuperarea tonusului și a bunei dispoziții.

Mai mult, pasionații de pescuit se pot bucura de excursii cu ambarcațiunile proprii pe canalele Deltei, acolo unde peisajul este asigurat de o faună recunoscută în toată lumea și întinderi generoase de vegetație.

„Situat pe marginea lacului Murighiol, resortul nostru dispune de 95 de camere duble, 9 apartamente și 16 bungalow-uri decorate în stil modern, oferind o evadare răcoritoare din viața de zi cu zi. Fie pentru afaceri, fie pentru plăcere și relaxare, Puflene Resort combină intimitatea unui hotel din inima Deltei Dunării cu serviciile de lux care să răspundă tuturor nevoilor și confortului dumneavoastră”, spun reprezentanții „Puflene Resort” pe site-ul oficial.

Numeroaselor servicii li se adaugă și o piscină exterioară de dimensiuni olimpice, dar și o piscină pentru copii. Copiii se pot bucura și de părculețe de joacă, dar și de un aventura parc.

Puflene Resort dispune chiar și de un centru de conferințe compus din 5 săli de conferință dotate cu aparatură de ultimă generație (wifi, flipchart, ecran, videoproiector), având o capacitate cuprinsă între 25 și 350 de locuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`