Protest la Curtea de Apel Ploieşti: O femeie a intrat în greva foamei (VIDEO)

Protest la Curtea de Apel Ploieşti: O femeie a intrat în greva foamei (VIDEO)

O femeie în vârstă de 36 de ani a intrat în greva foamei, ca o formă de protest la Curtea de Apel Ploiești. Aceasta este nemulţumită de decizia magistraţilor, care au redus foarte mult depăgubirile stabilite de Tribunalul Găeşti în cazul decesului soţului într-un accident de muncă în urmă cu 4 ani.

Justiţia nu face dreptate. Acum 4 ani de zile, mi s-a omorât soţul, s-a dat la Găeşti o decizie, aici o altă decizie. Și mă pune să plătesc eu onorariul avocatului inculpatului care mi-a omorât soţul„, a declarat aceasta.

Femeia, care era însărcinată în momentul tragediei, şi-a pierdut atunci şi soţul, şi cumnatul. Ea acuză instanţa că nu a luat o decizie corectă şi că nu se face dreptate.

Fiecare să se pună în situaţia mea, să se gândească limpede. Asta e, merg în continuare pentru copii”, a afirmat ea.

Văduva a fost dată afară din casă de fosta soacră şi acum s-a mutat la părinţi într-o comună din Argeș. Nu are serviciu, iar unicul venit este pensia de urmaş a fiicelor sale, pensie în valoare de câte 350 de lei.

Este un strigăt de disperare al clientei mele împotriva nedreptăţilor care s-au făcut în justiţie şi care se fac. Justiţia este oarbă. Recursul nostru a fost respins„, a precizat avocatul femeii.

Magistraţii spun însă că sentinţa este definitivă.

Este alegerea dansei această formă de protest, sentinţa fiind definitivă ea nu mai poate fi atacată pe căile ordinare de atac, apel-recurs, ci doar, eventual, pe căile extraordinare de atac„, a explicat Cristina Georgescu, purtătorul de cuvânt al ACurții de Apel Ploiești.

Instanţa a diminuat despăgubirea de la 250.000 de euro, la 10.000 de lei şi l-a achitat pe unul dintre cei considerat vinovat în acest caz.

Greva foamei pentru o decizie a instanței

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)