Protest inedit al unui nevăzător: A condus o mașină cu 180 de km/h pe Aeroportul din Craiova

Protest inedit al unui nevăzător: A condus o mașină cu 180 de km/h pe Aeroportul din Craiova
Foto: jsreporter.com

Un nevăzător de 36 de ani din București a condus joi, un BMW seria 1pe pista Aeroportului din Craiova cu 180 de km/h și a intrat în aparatul de măsurare a vitezei amplasat special, în semn de protest față de autorități.

„Este un protest pe care îl facem din cauza nepăsării. Am solicitat înfiinţarea unor şcoli de câini ghizi pentru persoanele fără vedere, am solicitat biciclete cu dublu loc, pentru ca şi cei asemenea mie să se poată bucura de viaţă. Nu am primit nici un răspuns. Mesajul meu e simplu: daţi-mi bicicletă şi nu mai urc la volan’, a spus Florin Georgescu, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că încearcă să stabilească un record naţional şi să se pregătească pentru cel mondial, care a fost omologat în SUA cu 320 de km/h.

Bărbatul nu a fost singur în mașina condusă pe Aeroportul din Craiova, el fiind însoțit de un copilot, care l-a coordonat pe tot parcursul traseului.
Florin Georgescu reprezintă un caz unic în România. El s-a născut fără vedere și a reușit să parcurgă turul României pe bicicletă, însemnând pedalarea a 2.400 de kilometri. El a traversat 30 de orașe în 26 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`