Proprietarul halei în care funcționa ”Colectiv” voia de trei ani să demoleze clădirea (VIDEO)

Proprietarul halei în care funcționa ”Colectiv” voia de trei ani să demoleze clădirea (VIDEO)
Foto: vice.com

Clubul „Colectiv” ar putea dispărea definitiv. Potrivit unor documente publicate de cei de la wowbiz.ro, corpul de clădire în care funcţiona Clubul Groazei trebuia demolat încă de acum trei ani. Doar că o neînţelegere între proprietarul clădirii fostei fabrici Pionieru şi un fost acţionar a dus la amânarea demolării. Între timp, veşti bune vin de la doi dintre răniţii în tragedie. Nicoll şi Alex Şerban se recuperează bine, ba chiar, cei doi fraţi, au mers la mare după ce au fost externaţi, informează B1 TV.

În seara de 30 octombrie, Alex si Nicoll Şerban au mers la concertul Goodbye to Gravity, fără a bănui ce suferinţe urmează să le provocea o ieşite în oraş cu prietenii. Din fericire, s-au numărat printre cei care au scăpat cu viaţă. Au stat internaţi la Spitalul Clinic de Urgenta Grigore Alexandrescu din Capitală.

Au rămas totuşi cu cicatrici nu doar de la arsuri, ci şi de la prietenii pe care i-au pierdut în Colectiv. Cu toate acestea, încearcă să se bucure de viaţă. Pe contul său de Facebook, Alex a postat o poză în care apare alături de sora sa pe malul mării. „Mereu în urma pașilor lor, privind cu speranța la viitor. Limitele nu există” a adăugat Alex la fotografie.

Potrivit celor de la wowbiz, Clubul Groazei urmează să dispară. Spaţiul unde Colectiv funcţiona până în noaptea tragediei va fi demolat imediat ce situația juridică a companiei care deține fosta fabrică Pionierul se va clarifica.

Proprietarul halei în care funcționa ”Colectiv” voia de trei ani să demoleze clădirea

#DIRECT_ONE_4ialic#

Totul a pornit în septembrie 2013, când Eugen Voicu, reprezentant al Pionierul SA, a solicitat un acord din partea Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice pentru proiectul „desființarea unor clădiri existente”. Potrivit documentui, singurul corp care urma să rămână în picioare era cel din fața imobilului, adică rondul din fața maternității Bucur.

Avizul favorabil a venit doua luni mai târziu. Doar că nu s-a putut trece la demolare pentru că un fost acţionar al societăţii Mostafa Gozal, stopase avizul cu un alt document. De această dată, bărbatul voia să recupereze o sumă de bani pe care o dăduse ca împrumut patronului clădirii.

A cerut în instanţă executarea silită şi astfel avizul de demolare a rămas doar la nivel de aprobare până la terminarea procesului, în timp ce firma a intrat in insolvență. Aşa a ajuns patronul Pionierul să prefere să nu piardă bani şi să închirieze spaţiile cu pricina. Contractele se reînnoiau de la an la an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie