ALERTĂ METEO: Răsturnare de situație, vremea se schimbă RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate județe!

ALERTĂ METEO: Răsturnare de situație, vremea se schimbă RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate județe!
Foto: pixabay.com

Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru joi, 17 octombrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât ne-am aștepta, dar ceața își va face simțită prezența în majoritatea regiunilor țării.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

În zonele joase din estul și sud-estul țării vor fi unele înnorări ziua, dar dimineața și noaptea se va semnala nebulozitate stratiformă și ceață, izolat persistentă și posibil asociată cu burniță.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

În restul teritoriului vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cerul variabil spre senin și doar izolat se va forma ceață în orele dimineților. Vântul va sufla slab și moderat.

BOMBĂ MONDENĂ! DISPERARE PENTRU SALMAN KHAN! INCREDIBIL CE A PĂŢIT IULIA VÂNTUR (GALERIE FOTO)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade in zonele cu ceață mai persistentă și i pe litoral și 26 de grade in Banat, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

În București, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă sau ceață, îndeosebi în primele ore ale zilei și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade, potrivit stirimeteo.com.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`