Programul Lidl, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Clienții trebuie să știe cum se face accesul în magazin

Programul Lidl, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Clienții trebuie să știe cum se face accesul în magazin
Foto: Pixabay.com

Programul magazinelor a fost schimbat odată cu introducerea noilor restricții, în data de 25 octombrie 2021. Astfel, toate magazine din România sunt nevoite să închidă cel mai târziu la ora 21:00, indiferent de ora la care deschid. Programul Lidl a suferit și el modificări cu această ocazie. Totodată, clienții trebuie să știe și cum se face accesul în magazin, având în vedere că certificatul verde a devenit necesar la majoritatea activităților.

Persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală nu au acces în centrele comerciale și în instituțiile publice, intrarea fiind făcută în baza certificatului verde pentru COVID-19. 

Ce program are Lidl, pentru săptămâna 25 – 29 octombrie

Magazinele Lidl și-au schimbat programul, pentru a respecta noile măsuri impuse de autorități. De luni până sâmbătă, magazinul se deschide la ora 8:00, iar duminică la ora 08:00. Având în vedere noile restricții, Lidl va fi nevoit să închidă cel târziu la ora 21:00.

Programul Lidl pentru weekend

În cursul zilei de sâmbătă, programul este normal, ca în restul zilelor săptămânii. Duminică însă programul se schimbă, astfel că magazinul se deschide și se închide la 08:00.

Cum se face accesul în magazinele Lidl și ce trebuie să știe clienții

La Lidl, clienții nu au nevoie de certificat verde așa cum au specificat chiar reprezentații magazinului. Mai mult decât atât, reprezentanții Lidl au explicat foarte clar faptul că astfel nu se încalcă nicio măsură a autorităților.

„Bună! Te asigurăm că respectăm legislația, iar conform HG 1090/2021 cu modificările ulterioare în vigoare, accesul în magazinele noastre nu este condiționat de prezentarea unui document. Mulțumim”, este anunțul transmis de Lidl tuturor celor care au intrebat, pe Facebook, dacă pot intra în magazin fără certificat verde.

Noile restricții au intrat în vigoare din 25 octombrie

Noile restricții au intrat în vigoare din data de 25 octombrie și vizează, în special, persoanele nevaccinate. Accesul în mall-uri, centre comerciale și instituții publice se va face doar în baza certificatului verde pentru COVID-19.

Mai exact, vor avea acces doar persoanele care au trecut prin boală sau cele care s-au vaccinat anti-COVID. Totodată, nunțile, botezurile și petrecerile private au fost interzise, iar competițiile sportive se desfășoară fără spectatori.

În ceea ce privește lăcașele de cult, certificatul verde nu este obligatoriu, dar credincioșii trebuie să respecte o serie de măsuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`