Program Profi de Crăciun 2021. Magazinele au un program special în această perioadă

Program Profi de Crăciun 2021. Magazinele au un program special în această perioadă
Programul Profi, schimbat după restricțiile din 25 octombrie. Anunțul de care trebuie să țină cont toți clienții magazinelor / Foto: Facebook / Profi România

În perioada sărbătorilor de iarnă, supermarketurile funcționează după un program special. De Revelion 2022, principalele magazine alimentare din România își modifică programul.

Programul magazinelor de Crăciun 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a modificat intervalul orar în care se permite desfășurarea activităților cu publicul pentru toți operatorii economici, iar magazinele sunt deschise în intervalul 05:00-22:00. Noile restricții au intrat în vigoare începând din 9 decembrie.

Potrivit lui Raed Arafat, sunt permise evenimentele în familie, în dimineața de Crăciun, neexistând un număr maxim de persoane care pot participa la acestea. Oamenii trebuie însă să respecte regulile de protecție pentru a preveni răspândirea virusului Sars-Cov-2.

Programul magazinelor Profi de Crăciun 2021

Pentru Revelionul 2022, magazinele Profi au anunțat un program special care se aplică pentru toată magazinele cu program normal, excepție făcând magazinele profi non-stop pentru perioada 19-23 decembrie.

În perioada 19-23 decembrie, magazinele profi se vor deschide la 07:00 și se vor închide la ora 22:00, excepție făcând magazinele non-stop. În București, singurul profi deschis non-stop se află pe Sos.Pantelimon 92, dar și pe Calea Vacaresti Nr 176-178.

Pentru ziua de 24 decembrie, magazinele se vor deschide la ora 07:00 dimineața, urmând să fie închise la ora 19:00. Pe 24 decembrie, toate magazinele profi se vor închide la ora 19:00, chiar dacă sunt non-stop sau nu.

Pentru ziua de 25 decembrie, în dimineața de Crăciun, toate magazinele Profi vor fi închise. Indiferent dacă acestea sunt catalogate drept non-stop sau nu.

Începând cu ziua de 26 decembrie, supermarketurile se vor deschide începând cu ora 10:00, urmând ca acestea să fie închise abia la ora 18:00. Autoritățile îndrumă cetățenii să-și achiziționeze cumpărăturile din timp, pentru a nu bloca și supraaglomera magazinele în intervalul orar scurt.

Abia începând cu ziua de 27 decembrie, de Sfântul Ștefan, magazinele Profi se vor întoarce la programele obișnuite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`