Prognoză meteorologică specială pentru București: Temperaturi negative, precipitații mixte și vânt puternic

Prognoză meteorologică specială pentru București: Temperaturi negative, precipitații mixte și vânt puternic
Sursa Foto: Freepik

Meteorologii au emis duminică o avertizare specială pentru Municipiul București. Duminică, in intervalul orar 10:00 – 20:00, vremea va fi mai rece  decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Cerul va fi înnorat, iar în primele ore ale intervalului sunt prognozate precipitații slabe și mixte. Vântul va prezenta intensificări, cu rafale în general cuprinse între 35 și 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul a 5-6 grade Celsius.

Prognoză Meteorologică pentru Duminică, 26.11.2023, Ora 20:00 – Luni, 27.11.2023, Ora 10:00

Începând de duminică seara și până luni dimineață, vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade și se va forma ghețuș.

România, aruncată în haos de primul episod de iarnă

Prima noapte de iarnă serioasă a adus haos în România, cu vijelii și ninsori abundente, determinând instituirea codurilor roșii în diverse regiuni. În Dobrogea, codul roșu de viscol a dus la închiderea drumurilor județene din Constanța, dar și a tronsonului kilometric 35 -144 de pe Autostrada Soarelui, între localitățile Fundulea și Fetești. CFR Călători a anulat 21 de curse între București și Constanța din cauza condițiilor meteorologice severe. Porturile din Constanța și Midia au fost închise, iar în București, rafalele de vânt au cauzat incidente rutiere și daune materiale. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (05:40), pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită, fiind depusă zăpadă pe carosabil. Se acționează cu material antiderapant. Circulaţia a fost închisă pe sectorul Lehliu – Feteşti al A2 şi pe Podul de la Brăila.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`