ALERTĂ METEO: Răsturnare de situație, VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL! Vezi care județele cele mai afectate!

ALERTĂ METEO: Răsturnare de situație, VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL! Vezi care județele cele mai afectate!
Foto: pixabay.com

Meteorologii vin cu vești bune și pentru ziua de vineri, 8 noiembrie. Vremea va fi deosebit de caldă și pe parcusul acestei zile, deși în unele regiuni vor apărea ploi însoțite de descărcări electrice și ceață.

VIOREL LIS, PRINS ÎN FAPT CU ALTA MAI ÎN VÂRSTĂ! OANA LIS E ÎN STARE DE ȘOC! LA ASTA NU S EAȘTEPTA NIMENI (GALERIE FOTO)

Astfel, vremea se menține mult mai caldă decât această media acestei perioade. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua și sub formă de aversă.

PROFEȚIA CARE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA! ARSENIE BOCA A PREZIS MOARTEA FOSTULUI PREȘEDINTE! VEZI AICI DESPRE CINE ESTE VORBA (GALERIE FOTO)

Apar descărcările electrice, dar și ceață pe arii restrânse, dimineața și seara.

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ! FUEGO A PRINS-O ÎN FAPT PE IRINA LOGHIN! INCREDIBIL CE FĂCEA CU PARTENERUL SECRET! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei și 24 de grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime între 5 și 15 grade.

Izolat vor fi condiții de ceață. Vântul va avea unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, pe litoral și în sudul Banatului.

În Capitală temperaturile maxime sunt în scădere ușoară față de ziua precedentă. Vor fi valori termice maxime de 22-23 de grade și minime de 10-11 grade, potrivit libertatea.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`