ALERTĂ METEO: Schimbare TOTALĂ a vremii în România! Vezi care vor fi cele mai afectate județe!

ALERTĂ METEO: Schimbare TOTALĂ a vremii în România! Vezi care vor fi cele mai afectate județe!
Foto: pixabay.com

Ziua de vineri, 18 octombrie, aduce o vreme de toamnă, în care ceața își va face din nou simțită prezența, dar temperaturile vor râmâne relativ ridicate pentru această perioadă.

BIANCA DRĂGUŞANU A RĂMAS FĂRĂ SUFLARE ! AU SNOPIT-O ÎN BĂTAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Astfel, cerul va fi variabil, iar în zonele joase din estul și sud-estul țării și izolat în rest, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala nebulozitate stratiformă și ceață, posibil persistentă și asociată cu burniță.

BOMBĂ MONDENĂ! DISPERARE PENTRU SALMAN KHAN! INCREDIBIL CE A PĂŢIT IULIA VÂNTUR (GALERIE FOTO)

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Banatului si in vestul Olteniei, iar cele minime între 6 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din Transilvania.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

În București, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă sau ceață dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade, potrivit stirimeteo.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`