ALERTĂ METEO: Ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta! Vezi județele vizate!

ALERTĂ METEO: Ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta! Vezi județele vizate!
Foto: pixabay.com

Prognoza meteo nu aduce încă acele zile cu soare generos, așteptate de toți cei care vor să petreacă mai mult timp în natură. Însă, din fericire, ploile vor bate în retragere în primele două zile ale acestei săptămâni, dar vor reveni miercuri şi joi.

TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COȘMAR! OANA ȘI-A SMULS PĂRUL DE DURERE (GALERIE FOTO)

Vremea se va ameliora în cursul zilei de luni, dar va rămâne rece. Va ploua doar din loc în loc în sud-vestul şi în estul ţării. Tot în est, dar şi pe creste, vântul va mai avea intensificări. Temperaturile vor fi cuprinse între 8 grade Celsius în Bucovina şi 17 grade în regiunile vestice şi centrale.

OANA ROMAN, PE FELIE CU CĂTĂLIN BOTEZATU! NU SE MAI ASCUND! IMAGINILE I-AU DAT DE GOL (FOTO)

În Bucureşti, condiţiile de ploaie vor deveni tot mai mici. Luni, norii vor mai lăsa loc şi soarelui, iar temperaturile vor urca până la cel mult 14 grade Celsius. Presiunea aerului va fi în creştere.

INCENDIAR! IULIA VÂNTUR, DEZMĂȚ TOTAL ÎN PĂDURE! SALMAN KHAN A PRINS-O ÎN FAPT! NEBUNIE ÎN INDIA

În Capitală, ploile slabe vor reveni la mijlocul săptămânii. Tot atunci, temperaturile vor mai pierde 2-3 grade pe timpul zilei, dar vor mai creşte puţin, noaptea.

La munte, încă sunt două anotimpuri. Pe creste sunt ninsori şi vânt, iar la poale, plouă. Vremea potrivită pentru drumeţii întârzie să apară. Ploile vor fi prezente luni în masivele sudice şi sud-vestice, iar de marți, ele vor avea frecvenţă mai mare în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali, scrie digi24.ro. La altitudini mari, vor predomina ninsorile şi lapoviţa, iar vântul va avea intensificări.

Marți, vor mai fi ploi temporare în nordul, centrul şi estul ţării, dar noaptea ele se vor transforma, izolat, în ninsoare, atât la munte, cât şi prin Moldova şi Transilvania.

Apoi, miercuri, va ploua în jumătatea de est a ţării, iar joi, în sud şi în est.

Temperaturile vor deveni tot mai plăcute în zonele de dincolo de munţi, dar vor rămâne scăzute în sudul şi în estul ţării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`