Prognoza meteo pentru sâmbătă, 15 iulie / Caniculă în mare parte din țară, iar șansele de precipitații sunt minime

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 15 iulie / Caniculă în mare parte din țară, iar șansele de precipitații sunt minime
Foto simbol: Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de 15 iulie. Sâmbăta aceasta temperaturile vor fi caniculare, iar precipitațiile vor fi minime.

Vremea va fi caniculară în partea de sud a țării, potrivit ANM. Seara este posibil să apară câteva averse în zonele montane. Sâmbătă, 15 iulie, temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 38 de grade Celsius, iar cele minime între 13 și 22 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

Vremea va fi caniculară, dar cu un cer parțial înnorat. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Vremea pe litoral

Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. În mare parte, cerul va fi senin, vântul va sufla cu 15 km/h, iar apa mării va avea 25 de grade Celsius. Indicele UV va fi de 9 din 11.

Cum va fi vremea la munte

Temperatura maximă la munte va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar indicele UV va fi de 9 din 11.

Cum va fi vremea în weekend

În acest weekend, la Craiova vor fi 33 de grade Celsius sâmbătă și 37 de grade Celsius duminică. La Râmnicu Vâlcea vor fi 33 de grade sâmbătă și 35 de grade duminică. Sâmbătă, 15 iulie, temperaturile maxime vor fi  de 34 de grade la Arad, iar duminică de 36. În Cluj vor fi 30 de grade sâmbătă, iar duminică vor fi 32. În Constanța, temperaturile maxime vor fi de 30 de grade, iar duminică 16 iulie, vor fi de 29, potrivit evz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`