Prognoza meteo pentru 2 săptămâni. Cum va fi vremea în perioada 2 – 15 septembrie

Prognoza meteo pentru 2 săptămâni. Cum va fi vremea în perioada 2 – 15 septembrie
Sursa Foto: Pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni, respectiv pentru perioada 2 – 15 septembrie 2024.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Banat

Vremea va fi caniculară în primele zile ale intervalului când media maximelor se va situa în jurul valorii de 35 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, deși în scădere de la o zi la alta, valorile medii ale maximelor vor caracteriza o vreme călduroasă, acestea urmând a se încadra între 30 și 32 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 25 de grade. În intervalul 2 – 11 septembrie, media minimelor va fi de 15…16 grade, însă după data de 11 septembrie și până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, minimele vor scădea ușor, până spre medii în jurul a 14 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 11 – 15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Crișana

Vremea va fi caniculară în primele zile ale intervalului, când media maximelor se va situa în jurul valorii de 35 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, deși în scădere de la o zi la alta, valorile medii ale maximelor vor caracteriza o vreme călduroasă, acestea urmând a se încadra între 30 și 32 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 25 de grade. În intervalul 02 – 11 septembrie, media minimelor va fi de 15…16 grade, însă după data de 11 septembrie și până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, minimele vor scădea ușor, până spre medii în jurul a 14 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 11 – 15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Transilvania

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor va fi de 30…31 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, vremea se va răci ușor, astfel că media maximelor se va situa în jurul a 28 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 24 de grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va fi de 12…13 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 12 – 15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Maramureș

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor va fi de 32…33 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, vremea se va răci treptat, astfel că media maximelor va fi de 28…30 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 25 de grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va fi de 14…15 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 12 – 15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Moldova

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor se va situa în jurul valorii de 32 de grade. După ziua de 4 septembrie, maximele vor scădea spre 27 de grade, apoi după data de 5 septembrie și până la sfârșitul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o zi la alta, media maximelor va fi de 26…28 de grade. Media minimelor va fi de 16…17 grade, în perioada 2 – 4 septembrie, apoi va scădea până spre 14 grade în data de 5 septembrie, valoare ce va caracteriza intervalul 6 -15 septembrie.

Probabilitatea pentru ploi va crește începând cu 13 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Dobrogea

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor va fi de 30…32 de grade. După ziua de 4 septembrie, maximele vor scădea spre 28 de grade, iar după data de 5 septembrie și până la sfârșitul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o zi la alta, media maximelor va fi de 27…28 de grade. Media minimelor va fi de 16…17 grade, în perioada 2 – 4 septembrie, apoi va scădea până spre 17 grade în data de 5 septembrie, valoare ce va caracteriza intervalul 6 -15 septembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în data de 2 septembrie, apoi din nou în intervalul 12 -15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Muntenia

n primele zile ale intervalului media maximelor va fi de 32…34 de grade. După ziua de 4 septembrie, vremea se va răci treptat, astfel încât în intervalul 5-10 septembrie media maximelor va fi de 30 de grade, iar în intervalul 11 – 15 septembrie de 28…29 de grade. Media minimelor va fi de 16 grade în primele nopți ale intervalului, iar în perioada 5 -15 septembrie, aceasta se va situa în jurul a 15 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în data de 2 septembrie, apoi din nou în intervalul 11 -15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie în Oltenia

Vremea va fi caniculară în primele zile ale intervalului, când media maximelor va fi de 34…35 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, deși în scădere de la o zi la alta, valorile medii ale maximelor vor caracteriza o vreme călduroasă, acestea urmând a se încadra între 30 și 32 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor va fi de 26…27 de grade. Cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va avea valori cuprinse între 15 și 18 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în data de 4 septembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 11 – 15 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 septembrie la munte

În primele zile ale intervalului media maximelor va fi de 22…23 de grade, apoi în perioada 5 – 10 septembrie, cu ușoare variații de la o zi la alta, aceasta se va situa în jurul a 20 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor va fi de 15 grade. În intervalul 2- 15 septembrie, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va avea valori cuprinse între 8 și 12 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în primele 3 nopți, iar cele mai mici valori, în nopțile de 14 și 15 septembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 5 – 15 septembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - Mai mulți pensionari au rămas fără banii de pe card, după ce au primit „o ofertă de nerefuzat”. Cum acționau escrocii
16:23 - Filip Havârneanu, despre incidentul de la Parlament: „Era o doamnă care se prăbușise pe jos, a fost stropită cu benzină, avea un atac de panică” (VIDEO)
16:19 - Newsweek: Salariu de 6.000 €/lunar pentru românii care au această meserie. Unde trebuie să meargă?
16:16 - Mare atenție la tentativele de fraudă! Autoritățile din Arad au descoperit o înșelătorie online cu abonamente la preț redus la autobuze
16:11 - Imagini cu bărbatul care ar fi provocat incendiul de la Parlament. MAI cere ajutor pentru prinderea sa (VIDEO, FOTO)
15:59 - Bogdan Matei (PSD), despre atacul cu benzină care a avut loc la Parlament: Acest magazin de suveniruri ar trebui mutat, după acest incident, în zona de după control corporal (VIDEO)
15:57 - Shakira a părăsit scena în timpul concertului din Miami. De ce s-a supărat artista (VIDEO)
15:56 - Cristian Seidler spune că portofoliul Roxanei Mînzatu „nu are niciun fel de tracțiune”: „E din rândul 2 sau 3 ca importanță. Sună frumos, dar e gol de conținut ce am primit noi acolo” (VIDEO)
15:50 - Mii de animale au murit în urma inundațiilor. Veterinarii au început ample acțiuni de dezinfecţie în zonele afectate
15:42 - Tănase Stamule, după ce a citit „ideile politice” ale lui Mircea Geoană: E corect să știm ce păreri au candidații despre economie. E foarte interesant mai ales atunci când ne spun transparent că vor să ne crească taxele