Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru anul 2025. Urmează o „apocalipsă”

Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru anul 2025. Urmează o „apocalipsă”

Vanga Gushterova, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a fost o faimoasă clarvăzătoare bulgară.

Cu toate că a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, predicțiile sale continuă să fascineze oamenii și să stârnească discuții.

Baba Vanga, profeții înfricoșătoare pentru anul 2025

Denumită „Nostradamus al Balcanilor”, Baba Vanga a emis predicții alarmante pentru anul 2025. Ea a avertizat că ar trebui să ne așteptăm la „războaie dure” și o „apocalipsă”, sugerând că un conflict major va izbucni pe continentul european.

De asemenea, ea credea că un nou război va începe între două națiuni, extinzându-se rapid pe plan global, informează mirror.co.uk.

Baba Vanga a afirmat că, pe lângă previziunile sale despre conflicte, ne putem aștepta și la o întâlnire cu extratereștri, precum și la progrese semnificative în domeniul telepatiei.

Și-a pierdut vederea, dar a obținut abilități paranormale

Vanga Gushterova a orbit în urma unei tragedii din copilărie. La vârsta de 12 ani, a fost prinsă într-o furtună de nisip, care i-a afectat grav vederea. Această experiență a lăsat-o temporar oarbă, iar după ce a fost tratată, a rămas cu o vedere foarte limitată, în cele din urmă devenind complet nevăzătoare.

Aceasta a fost considerată de mulți adepți drept o persoană cu abilități paranormale, datorită abilităților ei de a prezice viitorul și de a găsi persoane dispărute.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`