Profesoară în Pitești, umilită de elevi în fața clasei: „O să vă plătesc în dormitor” / „O să vă fac catalogul guler, doamnă!” (VIDEO)

Profesoară în Pitești, umilită de elevi în fața clasei: „O să vă plătesc în dormitor” / „O să vă fac catalogul guler, doamnă!” (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Un nou episod în care o profesoară este umilită de un elev a fost suprins într-o clasă al unui liceu din Pitești. Amenințările au venit după ce profesoara i-a informat pe elevi că au primit nota 3 în catalog, informează B1 TV.

Profesoară de liceu, umilită de elevi

”O să vă plătesc în dormitor.”
”Bine. Aveți toți 3, inclusiv tu.”
„O să vă fac catalogul guler, doamnă!”

Incidentul a fost surprins de un elev în timpul orei de matematică, într-un liceu din Pitești. Profesoara i-a scos pe cei trei elevi la tablă, moment în care aceștia au făcut glume pe seama ei.

Unul dintre cei trei băieți i-a adresat profesoarei cuvinte ofensatoare, iar dascălul le-a transmis că vor primi nota 3 în catalog.

Cazurile în care profesorii sunt umiliți la clase sunt tot mai dese. De exemplu, o profesoară din Prahova a fost umilită de mai mulți elevi în fața clasei, ei mimând scene de sex cu aceasta.

Deși ministrul Educației, Ligia Deca (PNL), a promis reforme și că vor fi luate măsuri împotriva elevilor agresivi, în continuare vedem cazuri de agresiune în școli.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`