Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care A BLOCAT intervenţia Poliţiei până la ora 6, cercetat disciplinar de Inspecția Judiciară

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care A BLOCAT intervenţia Poliţiei până la ora 6, cercetat disciplinar de Inspecția Judiciară

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care a blocat intrarea polițiștilor în casa lui Gheorghe Dincă până la ora 6 dimineața, este anchetat de Inspecția Judiciară.

Acesta este acuzat de de exercitarea funcției cu gravă neglijență.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

”În motivarea începerii cercetării disciplinare, s-a reţinut că procurorul de caz, sesizat cu infracţiunea de lipsire de libertate a unei minore şi având, ca atare, obligaţia de a lua toate măsurile pentru încetarea acestei stări, nu a consimţit la pătrunderea, anterior orei 6:00 a zilei de 26 iulie 2019, în imobilul suspectului unde se presupunea că se află victima, ignorând prevederile art. 27 alin. (2) lit. b) din Constituţia României, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal”, se arată într-un comunicat transmis de Inspecția Judiciară, potrivit g4media.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

De asemenea, inspectorii Direcţiei de inspecţie pentru procuroricer suspendarea din funcţie a procurorului până la finalizarea anchetei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`