Probleme după prima noapte a festivalului „Beach, please!”. Unele persoane au fost prinse cu droguri, altele s-au simțit rău

Probleme după prima noapte a festivalului „Beach, please!”. Unele persoane au fost prinse cu droguri, altele s-au simțit rău
Sursa foto: Instagram/ beachplease

Festivalul „Beach, please!” a debutat cu o serie întreagă de probleme, joi noapte. Peste 270 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar altele au fost prinse cu droguri.

Patru persoane prinse cu droguri

Jandarmii au anunțat că au refuzat intrarea a patru persoane la festival pentru că avea droguri asupra lor. Din fericire, noaptea de concert a fost fără incidente neplăcute, informează Ziare.com.

„Măsurile proactive şi dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului au urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranţă a accesului, precum şi gestionarea rapidă a oricăror evenimente. Astfel, obiectivul de prevenire a fost atins şi nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, au transmis jandarmii.

Totuși, 82 de persoane au suferit diverse traumatisme, 192 au suferit afecțiuni medicale, precum lipotimie, febră și cefalee, iar o persoană a avut nevoie de transport la spital.

S-au dat 15 amenzi

Dar, au fost aplicate 15 amenzi în valorea totală de 70.420 de lei și au fost date 11 avertismente. Trei amenzi au fost în regim rutier, 11 pentru încălcarea ordinii și liniștii publice, 10 pentru normele de prevenire și stingere a incendiilor și patru pentru utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:14 - Trump spune că „probabil” se va întâlni cu Zelenski, în SUA, săptămâna viitoare
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)