Prințul George al Marii Britanii a împlinit 11 ani. Ce fotografie a publicat Palatul Kensington pentru a marca evenimentul

Prințul George al Marii Britanii a împlinit 11 ani. Ce fotografie a publicat Palatul Kensington pentru a marca evenimentul

Prințul George, fiul cel mare al Prințesei și Prințului de Wales, a împlinit 11 ani. Pentru a marca fericita aniversare, Palatul Kensington a publicat o imagine cu acesta, îmbrăcat într-o cămașă albă și cu un sacou de culoare închisă.

Fotografia a fost realizată de Kate Middleton

„Îi urăm prinţului George o foarte fericită aniversare cu ocazia împlinirii vârstei de 11 ani, astăzi”, a scris Palatul Kensington pe reţeaua de socializare X, în dreptul fotografiei prințului. Această fotografie alb-negru a fost realizată de mama sărbătoritului, Kate Middleton, potrivit reuters.com. 

Prințul George a fost prezent la finala EURO 2024

Ultima dată când Prințul George a fost văzut în public, a fost pe 14 iulie, când și-a însoțit tatăl, pe Prințul William, la finala Campionatului European de Fotbal EURO 2024, dintre Anglia și Spania.

2024 este un an dificil pentru familia regală, după ce atât prinţesa de Wales, cât şi regele Charles al III-lea au fost diagnosticați cu cancer și urmează tratamente împotriva bolii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`