Primul român monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice și-a rupt dispozitivul din nou

Primul român monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice și-a rupt dispozitivul din nou
Sursă Foto: Captură Video/ YT

Primul român care este monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice și-a rupt dispozitivul de supraveghere pentru a doua oară.

Bărbatul arestat din nou pentru aceeași faptă

Bărbatul, pedepsit pentru că și-a bătut iubita, este primul caz de supraveghere cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, și și-a rupt de două ori dispozitivul în mai puțin de două luni.

Brățara electronică este un dispozitiv de supraveghere al bătăușilor. Bărbatul s-a ales cu un astfel de dispozitiv, după ce i-a aplicat o corecție cruntă iubitei lui. La începutul lunii trecute, vestea că primul român, supravegheat cu brățară electronică, și-a rupt dispozitivul a surprins toată țara și a fost arestat. Însă se pare că bărbatul este perseverent, iar acum, la mai puțin de două luni de la incident, și-a repetat greșeala, fiind reținut de oamenii legii din nou.

Cum funcționează dispozitivul

Brățara electronică a fost lansată în luna octombrie și se poate atașa atât la încheietura mâinii, cât și pe gleznă. Pentru ca mesajul de alertă să fie emis atunci când cele două părți se apropie, atât victima cât și agresorul primesc și un telefon. În acest moment, dispozitivele au fost implementate doar București, Iași, Vrancea și Mureș, făcând parte dintr-un proiect pilot.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă