Primul dialog LIVE TV – YOUTUBE . Tudor Barbu a discutat cu Imogen, tânărul asaltat de copii și salvat de poliție, la Buzău (VIDEO)

Primul dialog LIVE TV - YOUTUBE . Tudor Barbu a discutat cu Imogen, tânărul asaltat de copii și salvat de poliție, la Buzău (VIDEO)

Primul dialog LIVE TV – YOUTUBE. Realizatorul emisiunii ‘Se întâmplă acum’ a stat de vorbă cuImogen, vlogger-ul fenomen din România

Tânărula declarat, miercuri, în exclusivitate pentru B1 TV,că principalul său scop este de a-i învăța pe copii să nu se dogheze, să meargă la școală, să găsească o prietenie în relația cu părinții, șică incidentul de la Buzău, unde a fost scos din mijlocul a mii de fani cu ajutorul poliției, a fost unul neașteptat.

ISPITA A RĂMAS FĂRĂ SUTIEN! DEZMĂȚ TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 (FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Nu mă aşteptam să vină atât de mulţi copii, mă aşteptam undeva la 50-60 de persoane şi chiar nu ştiam cum să mai gestionez situaţia şi poliţia m-a ajutat. Poliţia din Buzău s-a purtat foarte frumos cu mine. Nu am chemat eu poliţia, eu am promis că fac poză cu toţi copiii până la ultimul. Ştiu că ceea ce fac pe Youtube poate nu este pentru copii, dar ideea este că este un fac un stand-up pe care eu îl fac şi mă deranjează când văd chestii din astea. Sunt chestii pe care le fac ca să amuz copiii şi toată viaţa mea am făcut lucrurile astea. Pe lângă astea am multe clipuri în care vorbesc despre anxietate, despre depresie, despre ce să faci. Copiii nu mai ştiu să comunice în ziua de azi absolut deloc, primesc zeci de mii de mesaje cum copii nu ştiu să comunice cu o fată, pentru că nu se învaţă la şcoală despre chestiile astea”,a declarat Imogen.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

Amintim căImogen, un vlogger cu peste 120.000 de mii de abonați pe Youtube, a fost la un pas de a fi linșat de fani, luni, la Buzău.

Celebrul vlogger și-a dat întâlnire cu fanii lui în centrul orașului, dar nu a luat în calcul că isteria adolescenților ar putea degenera.

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! ‘A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE’! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ! ULTIMELE IMAGINI

Cei circa 3.000 de copii au scandat și s-au înghesuit pentru a ajunge la ei. La un moment dat, adolescenții l-au copleșit pe idolul lor, iarImogena chemat poliția pentru a-l scoate din mijlocul lor. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`