Primul cuplu fiică-mama care va călători în spațiu. Cine sunt câștigătoarele cursei

Primul cuplu fiică-mama care va călători în spațiu. Cine sunt câștigătoarele cursei
Sursa foto: captura video Facebook/ Virgin Galactic

O studentă de 18 ani de la Universitatea Aberdeen și mama ei vor călători în spațiu la finalul acestei săptămâni. Ele au câștigat al doilea zbor comercial al companiei Virgin Galactic.

Primele persoane din Caraibe în spațiu

Anastasia Mayers și mama ei, Keisha Schahaff, vor fi primul cuplu fiică-mamă care va merge în spațiu, dar și primele persoane din Caraibe care fac această călătorie, conform știrileprotv.

Keisha merge în Marea Britanie când a auzit de acest concurs. Apoi s-a înscris la concurs, iar după câteva luni a aflat că l-a și câștigat.
„Dintr-o dată, cine intră în curtea mea? Richard Branson. Întreaga echipă a năvălit în casa mea spunându-mi: Eşti câştigătorul, vei merge în spaţiu!”, a spus Keisha.

Universitatea din Scoția le-a adus noroc

Anastasia crede că dacă n-ar fi studiat la Universitatea Aberdeen din Scoția nu ar fi avut posibilitatea de a câștiga acest premiu. Tânără este studentă în anul al doilea la Filosofie și Fizică și decizia de a pleca din Caraibe în Scoția este una dintre cele mai mari și bune decizii pe care ea le-a luat.

Ea va fi a doua cea mai tânără persoană care va merge în spațiu.

Ele vor zbura alături de fostul olimpic al echipăei GB Jon Goodwin din Newcastle, care va deveni a doua persoană cu Parkinson care va face această călătorie specială, dar și primul olimpic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`