Primele porţi au fost montate. Cum arată noul sistem de semnalizare din Pasajul Unirii

Primele porţi au fost montate. Cum arată noul sistem de semnalizare din Pasajul Unirii
Porțile au aproximativ 4 metri în înălțime, sursă foto: captură TV

A început montarea noilor porţi de semnalizare pentru limita de înălţime. Dotate cu echipamente electronice de avertizare, ele ar trebui să prevină încă o tragedie ca aceea din ajunul Crăciunului trecut, când un turist grec a murit.

Porțile au aproximativ 4 metri în înălțime

Lucrările din Pasajul Unirii, dar şi la exteriorul acestuia, au început în cursul nopţii trecute. Practic, noutatea o reprezintă porţile, care au o înălţime de aproximativ 4 metri.

Acestea au fost reinstalate în afara Pasajului Unirii începând de azi. Mai mulţi muncitori au instalat nu mai puţin de trei pre-semnalizatoare pentru ca şoferii să aibă timp să vadă tot ceea ce înseamnă indicatoare rutiere.

Ulterior finalizării operațiunilor de montare, pe noile porți de presemnalizare vor fi montate echipamentele eletronice de avertizare în caz de depășire a înălțimii maxime admise de 3,5 metri, pentru circulația vehiculelor prin Pasajul Unirii.

Va fi refăcută și partea carosabilă, mai exact va fi turnat un nou covor asfaltic, pe care vor fi marcate noile benzi de circulație, atât cele clasice, cât și cele rezonatoare, cu rol de avertizare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`