Patronul clubului de lux din București, primele declarații după atac: „Eu nu cred că am deranjat pe cineva”

Patronul clubului de lux din București, primele declarații după atac: „Eu nu cred că am deranjat pe cineva”
Sursa Foto: Facebook/ Jean Sasu

Patronul clubului Nuba a fost înjunghiat joi după-amiază, în Centrul Capitalei. Totul s-a întâmplat în fața localului pe care îl deține. Cu toate că atacul a fost filmat de camerele de supraveghere, agresorul nu a fost identificat și nici reținut de poliție.

Se pare că afaceristul a fost operat aseară și este încă în spital, ținut sub supravegherea medicilor.

Patronul clubului Nuba, primele declarații după atac

La câteva ore după atac, Jean Sasu a oferit și primele declarații. Potrivit acestuia, nu îl cunoaște pe agresor și nici nu știe ce ar fi avut acesta împotriva sa, însă susține că agresorul l-ar fi urmărit în ultimele câteva zile.

„Nu cred. Eu nu cred că am făcut (ceva care să fi deranjat pe cineva – n.red.). Acum, probabil viitorul ne va dezvălui răspunsul la această întrebare. Cu siguranță … Nu știu”, a afirmat Jean Sasu.

De asemenea, acesta a trasmis că nu suspectează pe nimeni pentru atacul de joi seara. Chiar și așa, afaceristul a specificat că angajații cluburilor din rețeaua Nuba sunt în alertă, astfel încât să evite ca un atac să se repete.

„Măsurile de siguranță (au fost luate – n. red.) împreună cu poliția. Știu toți ce au de făcut”, a mai declarat Jean Sasu, potrivit realitatea.net.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`