Primarul din Mioveni, intimidat de interlopi în propriul birou. Polițiștii au intervenit

Primarul din Mioveni, intimidat de interlopi în propriul birou. Polițiștii au intervenit
Sursa foto: Freepik
Edilul oraşului Mioveni a fost atacat vineri seară, chiar în biroul său din sediul primăriei, de doi bărbați. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele încinse.
Potrivit anchetatorilor, unul dintre atacatori este un interlop local, Stelică Crăciun, iar cel de-al doilea, un cunoscut afacerist din Piteşti, patronul unui local, transmite News.ro. 
Ion Georgescu a declarat, într-o intervenţie la Antena 3, că cei doi scandalagii, erau însoțiți de alți doi bărbați, care asteptau în curtea instituției.
„A fost (o altercaţie – n.r.) şi verbală, şi fizică. Eu nu am vorbit, nici cel puţin salut în ultimii şapte-opt ani de zile. Deci nu am cu el, nu mă intersectez, nu ies de aici din comunitate… nu ştiu! (…) Este un incident care m-a şocat şi este foarte grav”, a spus edilul.
Nu se știe care ar fi fost motivul conflictului, însă bărbații au fost conduși la audieri, pentru a se stabili cu exactitate cauzele conflictului.
„În jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei. Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliţia judeţeană Argeş potrivit sursei citate.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`