Primăria Sectorului 6 închide două centre de încasare a taxelor și impozitelor locale / Un nou centru va fi deschis la Cora Lujerului

Primăria Sectorului 6 închide două centre de încasare a taxelor și impozitelor locale / Un nou centru va fi deschis la Cora Lujerului
Foto: Pixabay

Primăria Sectorului 6 a anunțat că va închide funcționarea a două centre de încasare a taxelor și impozitelor locale vechi, care nu mai oferă condiții optime pentru plătitori.

„Timpul vostru este prețios, în plus vrem să vă oferim condiții decente de așteptare!

Astfel că am luat decizia să închidem, de la finalul acestui an, două centre vechi de încasare ale Direcției Generale de Taxe și Impozite (DGITL) Sector 6, care nu au mult spațiu în interior. Cel din Bd. Drumul Taberei nr. 40 și cel din Șoseaua Virtuții nr. 1-3”, se arată în comunicatul emis de Primăria Sectorului 6.

Primăria Sectorului 6 închide două centre pentru plătirea taxelor și impozitelor

Primăria Sectorului 6 a anunțat închiderea definitivă a centrelor situate pe Bd. Drumul Taberei nr. 40 și pe Șoseaua Virtuții nr. 1-3, începând cu finalul acestui an.

Vor rămâne însă, în continuare, funcționale, centrele din Complexul Comercial Drumul Taberelor (Auchan) – Str. Brașov nr. 25 și cel din Crângași (eMag) – Șos. Virtuții nr. 148.

Un nou centru pentru plătirea taxelor va fi deschis în Cora Lujerului

Totodată, Primăria Sectorului 6 a anunțat că va decshide un centru nou pentru plătirea taxelor și impozitelor în incinta magazinului Cora Lujerului.

„De asemenea, vom deschide unul nou, pe 3 ianuarie, în prima zi lucrătoare din an, în incinta Hypermarketului Cora Lujerului.

Plățile aici nu se vor face la ghișeu, ci la selfpay-uri-aparatele unde putem achita simplu, rapid și în siguranță, asistat de un inspector fiscal. Operațiunea nu durează mai mult de 2 minute și va putea fi selectat cât și ce doriți să achitați.  Revenim cu mai multe informații despre cum se face plata la aceste aparate, unde le veți găsi instalate și ce alte modalități de plată există pentru taxe și impozite”, se arată în mesajul transmis de primărie.

Ultima zi în care se vor mai putea face plăți, la toate centrele DGITL Sector 6, este 29 decembrie, iar prima zi de încasare din 2023 va fi 3 ianuarie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`