Primăria Sectorului 4, despre situația de la Școala Gimnazială nr. 133: Un număr de 23 de elevi au acuzat o stare de rău. Cauzele sunt investigate de specialiștii ISU

Primăria Sectorului 4, despre situația de la Școala Gimnazială nr. 133: Un număr de 23 de elevi au acuzat o stare de rău. Cauzele sunt investigate de specialiștii ISU
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primăria Sectorului 4 face precizări în cazul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 133 care au început să se simtă rău.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Primăriei, este vorba despre 23 de elevi care au acuzat usturimi ale mucoasei nazale și usturimi ale ochilor și gâtului. Astfel, la fața locului au intervenit nouă ambulanțe și mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

De asemenea, s-a luat măsura evacuării de urgență din școală a tuturor copiilor.

Cauzele incidentului sunt investigate de specialișții Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cei ai Primăriei Sectorului 4.

Redăm, mai jos, mesajul integral al Primăriei Sectorului 4:

Astăzi, 21 ianuarie 2020, în jurul orelor 14.00, la Școala Gimnazială nr. 133 din sectorul 4 a fost semnalată o posibilă intoxicație a mai multor copii.

Un număr de 23 de elevi au acuzat o stare de rău, usturimi ale mucoasei nazale și usturimi ale ochilor și gâtului, drept pentru care la fața locului au ajuns un număr de 9 ambulanțe și mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Autoritatea Locală și ofițeri ai ISU au asigurat evacuarea în regim de urgență a tuturor copiilor din școală și au luat măsuri ca elevii să ajungă în siguranță acasă, la familiile lor.

Momentan, nu sunt precizate cauzele stării de rău pe care au acuzat-o elevii, acestea fiind investigate de specialișții Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cei ai Primăriei Sectorului 4.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`