Prima reacție a lui Gigi Becali după ce Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce Cristi Tănase a fost prins drogat la volan
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce Cristi Tănase a fost prins drogat la volan. Despre fostul fotbalist FCSB, Gigi Becali a spus că nu știe detalii și că Cristi Tănase trebuie să răspundă dacă va fi găsit vinovat

„Nu știu ceea ce i s-a întâmplat lui Cristi Tănase și nu e treaba mea să mă apuc eu să vorbesc acum despre toți din România asta.

Dacă a fost prins la volan așa cum spuneți, atunci e doar treaba lui. Fiecare răspunde pentru faptele sale.

Tănase nu mai are nicio treabă cu FCSB, iar eu nu am de ce să mai comentez despre el. Să fie sănătos. Este major si raspunde pentru faptele sale, dacă e așa cum spuneți”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate, pentru ProSport.

Fostul fotbalist Cristi Tănase, cunoscut suporterilor ca „Dodel”, a fost prins miercuri seara, 27 decembrie, drogat la volan, în Pitești.

Polițiștii i-au suspendat permisul lui „Dodel” și i-au întocmit un dosar penal. Fostul fotbalist nu este la prima abatere de acest gen. În 2010, el a rămas fără permis, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan, tot în Pitești.

Cum și-au dat seama polițiștii că „Dodel” era sub influența substanțelor stupefiante

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan miercuri seara, 27 decembrie, de către polițiștii piteșteni. În urma unui control de rutină, autoritățile și-au dat seama că acesta consumase droguri după ce fostul fotbalist prezenta un comportament ciudat.

De asemenea, el avea și o privire ciudată. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ, însă nu s-a întâmplat același lucru și în urma testării cu aparatul drugtest.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`