Prima reacție a Larisei Iordache după cununia civilă. „Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți”

Prima reacție a Larisei Iordache după cununia civilă. „Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți”
Sursă foto: Instagram Larisa Iordache

Fosta gimnastă medaliată olimpică, mondială și europeană, Larisa Iordache, s-a căsătorit iar civil cu logodnicul său, Cristian Chiriță. Evenimentul plin de bun gust a avut loc pe malul râului Snagov.

Vremea urâtă de sambătă nu i-a împiedicat pe petrecăreți să se distreze la eveniment

Deși ploaia s-a resimțit în timpul cununiei civile și la petrecerea organziată după, la un local de fițe de pe malul râului Snagov, participanții s-au distrat pe cinste. Mirii au putut să se plimbe cu barca, să participe la tradiționalul dans al șervetelor și să se bucure alături de invitații lor într-un cadru de vis.

La eveniment au participat foștii săi antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu, precum și foste colege gimnaste ca Andreea Răducan, Monica Roșu și Cătălina Ponor.

„Au venit doamna Mariana Bitang cu domnul Octavian Belu, Andreea Răducan, Monica Roșu, multe dintre foste gimnaste au mai venit, cu care am păstrat o legătură foarte apropiată, mă bucur foarte tare că azi am primit foarte multe mesaje frumoase, de bucurie, urări,  să fim fericiți, ne-au urat numai de bine și mulți oameni care nu au putut să ne fie azi alături”, a declarat Larisa Iordache pentru Click.ro.

Ce a spus Larisa Iordache despre vremea ploioasă din timpul nunții

Fiind întrebată cum a fost cununia civilă, fosta gimnastă a avut numai cuvinte de laudă.

„Foarte bine, având în vedere că a venit ploaia peste noi, dar ne bucurăm că am putut să spunem da și să oficializăm cumva relația noastră și ne bucurăm de moment, chiar dacă în continuare plouă, e ok! Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți, împliniți și de acum încolo drumul nostru este unul lin și frumos dar abia așteptăm să ne distrăm aici împreună cu toți invitații noștri”, a declarat Larisa Iordache.

„Da, m-am speriat puțin, pentru că pentru mine nu este o problemă, mie îmi place ploaia,  sunt foarte ok cu asta, însă sper ca invitații să se simtă bine și să fie ok, având în vedere că e ceva natural ce se întâmplă. Cred că ar trebui să fim  bucuroși, chiar dacă sunt  cumva niște evenimente pe care nu le-am prevăzut, dar sperăm din suflet să se  liniștească ploaia și să putem să stăm comod, să stăm bine și să fie ok”, a afirmat fosta gimnastă fiind întrebată dacă vremea de afară a speriat-o.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori