Prezentare de modă controversată, la Bucharest Fashion Week: Modelele au defilat cu folii de protecție ce sunt folosite pentru victimele incendiilor, pe un fundal pe care scrie #Colectiv (FOTO, VIDEO)

Prezentare de modă controversată, la Bucharest Fashion Week: Modelele au defilat cu folii de protecție ce sunt folosite pentru victimele incendiilor, pe un fundal pe care scrie #Colectiv (FOTO, VIDEO)
Foto: facebook/bucharestfashionweek/

O prezentare de modă controversată a avut loc la ediția cu numărul 24 a a celui mai mare festival de modă din România – Bucharest Fashion Week.

Designer-ul de încălțăminte Eugen Olteanu a vrut să aducă un omagiu victimelor de la colectiv, dar a stârnit o adevărată controversă  în mediul online. Acesta și-a îmbrăcat modelele în rochii și pantofi cu toc, iar deasupra le-a pus folii de protecție termoizolante, ce sunt folosite pentru cei care suferă arsuri grave, în ideea de a transmite un mesaj de empatie legat de #colectiv.

Colecție de modă controversată: # Colectiv – Modelele au purtat folii ce sunt folosite pentru victimele incendiilor

#DIRECT_ONE_y32dt3#

În imagini se mai poate observa că  fetele au defilat pe un fundat pe care scria #Colectiv.

Potrivit unui mesaj postat pe site-ul bfashionweek.com, inițiativa designerului a fost una bună, punerea în practică a fost nereușită.

“Designer-ul de încălțăminte Eugen Olteanu a empatizat puternic cu tragedia din clubul Colectiv și a conceput special pentru Bucharest Fashion Week, în memoria victimelor, o colecție exclusivistă, din piele naturală, cu influențe rock. Modelele sunt unicat și, timp de o săptămână, vor fi licitate online, iar încasările vor merge la familiile a doua dintre victimele de la clubul Colectiv. Show-ul  marca Eugen Olteanu s-a desfășurat pe muzica trupei Goodbye to Gravity”, se arată în mesaj.

Internauții sunt însă de părere că Eugen Olteanu a greșit. Cei mai mulți dintre cei care au comentat pe pagina de Facebook a Bucharest Fashion Week sunt de părere că #colectiv nu ar trebui comercializat, nu este un brand, și nici ceva care trebuie purtat cu mândrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`