Preţurile la cazare au scăzut cu până la 70 la sută / Care sunt stațiunile cele mai căutate la mare în cadrul programului „Litoralul pentru toți” în 2023

Preţurile la cazare au scăzut cu până la 70 la sută / Care sunt stațiunile cele mai căutate la mare în cadrul programului „Litoralul pentru toți în 2023
Foto: Captură video

Extrasezonul este o opțiune mai favorabilă decât în timpul sezonului aglomerat. Cei care au optat pentru o escapadă la mare în această săptămână au făcut o alegere inspirată. Pe litoral, vremea strălucește de soare, temperatura apei este plăcută, iar costurile sunt reduse.

Cerul este senin, cu o temperatură de 28 de grade Celsius în aer, iar marea este chiar mai caldă decât în plin sezon. Aceasta este experiența pe care au avut-o turiștii care au ajuns în Mamaia în prima săptămână din septembrie. Numeroase familii au ales să își aducă copiii pentru câteva zile de distracție înainte de începerea școlii.

Cele mai populare stațiuni în extrasezon

Plajele din Eforie Nord au rămas pline de viață, chiar și în ciuda agitației mării. De această dată, unii turiști au ales să ignore avertismentul dat prin steagul roșu. Cu toate acestea, majoritatea au optat să se bucure de timpul lor pe șezlonguri și să asculte cu atenție sfaturile salvamarilor, scrie Observator News.

Tarifele pentru cazare au înregistrat o scădere de până la 70%. Mamaia, Mamaia Nord și Eforie sunt destinații extrem de căutate în perioada extrasezonului. Conform prognozelor meteorologice până în mijlocul lunii, se așteaptă temperaturi maxime de 26-27 de grade Celsius pe coasta litorală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`