Prețurile de Valentine’s Day pregătite de hotelierii de pe litoral. Cât costă o singură noapte

Prețurile de Valentine’s Day pregătite de hotelierii de pe litoral. Cât costă o singură noapte
Foto: Pixabay

Cei care au vrut să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților la malul mării, unul dintre cele mai romantice locuri, au parte de experiențe care merită toți banii, după cum spun turiștii.

Experiențe inedite la litoral

Hotelierii de la malul mării au pregătite oferte pentru cei care vor să petreacă sărbătoarea iubirii cu sunetul valurilor și să simtă briza mării. Un cadou ideal ar mai fi o cină romantică sau un masaj, conform observatornews.

„Ei pot surprinde oferind un stil de viaţă sănătos în dar. Mare succes au abonamentele la masaj, dar şi şedinţele de aquagym şi aquabike în piscină precum şi acele şedinţe cu vacum intermitent pentru masajele anticelulitice, mai ales pentru doamne”, a declarat Anamaria Gudu, manager marketing clinica medicala.

Prețurile oferite de hotelierii de pe litoral

Pentru o noaptea de cazare pe litoral, de Ziua Îndrăgostiților, turiștii trebuie să plătească de la 800 de lei cu mic dejun pentru o noapte sau două. În acești bani au inclusă și o cină romantică, o primire surpriză și pachete speciale pentru terapiile spa.

„Sentimentul că poţi privi marea este atât romantic cât şi relaxant. Am pregătit zona de spa, cu jacuzzi şi saună uscată cu privelişte superbă şi zonă de relaxare”, a declarat Diana Tudorache, managerul unui hotel.

Dar, conform ultimelor sondaje, doar 17% dintre români sărbătoresc Valentine’s Day, majoritatea prefer să serbeze în stil românesc, de Dragobete.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`