Prețuri ȘOCANTE la mare: Cât a ajuns să coste o CIORBĂ în acest weekend!

Prețuri ȘOCANTE la mare: Cât a ajuns să coste o CIORBĂ în acest weekend!

Prețuri șocante pe litoralul românesc, acolo unde turiștii pur și simplu au luat cu asalt fiecare stațiune în parte. Dacă de Sfânta Maria erau aproximativ 150.000 de oameni cazați la mare,în acest weekendnumărul turiștilor aproape s-a dublat, scrie Fanatik.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Deși reprezentanții restaurantelor și teraselor abia fac față comenzilor, aceștia se vaită și spun că încasările vor fi unele mai mici ca anul trecut.

Nu amintesc însă și de faptul că prețurile au explodat față de cele practicate cu un an în urmă.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

”O masă de 4-5 persoane acum 4-5 ani, și nu am mărit prețurile, o masă era 350-400 de lei, venea cam de persoană 70-80 vorbesc de o masă la restaurant cu un vin felul unu (ciorba), felul doi cu desert. Ei, acum o masă e în medie de 150 de lei”,a spus Tiberiu Tuhasu, administrator terasă, conform Pro TV.

Asta înseamnă că o ciorbă poate ajunge și la 60 de lei weekend-ul acesta pe litoral.

Atenție, români! Chiar dacă weekendul 17-18 august a fost declarat cel mai aglomerat de până acum pe litoral, săptămâna viitoare sunt așteptați și mai mulți oameni la mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`