După luni de muncă, stres și griji cotidiene, românii se gândesc să plece la mare, într-o binemeritată vacanță. Stațiunile de pe litoral au fost aglomerate încă din primele zile ale sezonului estival, iar turiștii caută nu doar soare și mare, ci și mâncăruri delicioase specifice zonei.
Mulți turiști sunt în căutarea unei opțiuni ideale care să îmbine prețul și confortul cu o notă de eleganță, astfel încât să-și facă sejurul cât mai plăcut.
În această perioadă în care prețurile au crescut semnificativ, mulți români sunt foarte atenți la bugetul pe care îl alocă pentru o vacanță. Chiar și atunci când aleg să se relaxeze pentru câteva zile la malul mării, nu își permit să cheltuiască excesiv pe distracții costisitoare. Turiștii au învățat să obțină multe beneficii din resursele lor limitate și se descurcă așa cum pot, ajustându-se la veniturile pe care le au.
La un restaurant cu autoservire din Eforie Nord, se formează o coadă impresionantă de clienți. Turiștii au posibilitatea de a savura mâncăruri delicioase la prețuri accesibile. Cu toate acestea, există și români care consideră că tarifele practicate sunt excesive și că în stațiunile din Bulgaria costurile sunt mai reduse, iar condițiile sunt superioare, scrie RTV.
Restaurantul de tip „împinge tava” din Eforie Nord oferă prețuri accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, o porție de mic costă doar 5 lei, iar pentru o porție de 100 de grame de cârnați veți plăti doar 15 lei. Dacă sunteți în căutarea unui preparat mai consistent, puteți savura o delicioasă ceafă de porc la grătar la doar 18 lei.
Pentru o porție de 5 crispy de pui, turiștii trebuie să plătească 25 de lei, în timp ce un piure de cartofi costă 11 lei. Ciorbele, în schimb, nu sunt atât de costisitoare.
Restaurantul atrage întotdeauna o coadă impresionantă de clienți, semn că preparatele sale sunt pe gustul turiștilor, în plus de prețurile accesibile.