Prețuri mai mari la telecabina Bușteni. Cât costă acum o călătorie tur-retur până la Babele?

Prețuri mai mari la telecabina Bușteni. Cât costă acum o călătorie tur-retur până la Babele?
Foto: Captura video YT

Pentru sezonul de iarnă 2023-2024, Teleferic Prahova SA a anunțat ajustări semnificative ale tarifelor pentru telecabina din Bușteni. Comunicatul oficial și detaliile privind noile tarife au fost publicate pe site-ul companiei.

S-au modificat prețurile pentru cei care vor să urce din Bușteni la Babele

Tarifele pentru călătoria cu telecabina între Bușteni și Babele au crescut semnificativ. Un tur-retur costă acum 215 lei pentru adulți (față de 170 lei anul precedent) și 105 lei pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani (comparativ cu 80 lei în sezoanele anterioare).

Tarifele pentru călătoriile pe o singură direcție pe același traseu au suferit ajustări, ajungând acum la 115 lei pentru adulți și 60 de lei pentru copii, comparativ cu tarifele anterioare din luna aprilie, care erau de 90 de lei pentru adulți și 45 de lei pentru copii, scrie Romaniatv.

Cât costă călătoriile de dus-întors

Călătoriile de dus-întors au suferit modificări, iar acum costă 185 de lei pentru adulți și 95 de lei pentru copii. În ceea ce privește traseul complet Bușteni-Peștera, tarifele au atins acum nivelul de 285 de lei pentru adulți și 145 de lei pentru copii.

Tarifele pentru telescaunul din Predeal au fost recent modificate. Acum, pentru un tur-retur, costul este de 100 de lei pentru adulți și 50 de lei pentru copii. Dacă optați pentru o singură urcare, va fi necesară o cheltuială de 60 de lei pentru adulți și 35 de lei pentru copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`