Prețul unui litru de carburant marți, 03 septembrie. Benzina s-a ieftinit cu 4 bani pe litru

Prețul unui litru de carburant marți, 03 septembrie. Benzina s-a ieftinit cu 4 bani pe litru
Sursa foto: Freepik.com

Prețurile la carburanții de la pompă se schimbă de la zi la zi. Marți, 03 septembrie, benzina s-a ieftinit față de ziua anterioară.

Cât costă benzina și motorina

Conform specialiştilor, citați de Observatornews, un litru de benzină standard costă între 7,12 şi 7,26 lei, iar un litru de benzină premium costă între 7,72 şi 7,96 lei.

Pe de altă parte, litru de motorină standard costă între 7,17 şi 7,26 lei, un litru de motorină premium costă între 7,54 şi 7,82 lei.

Prețul la GPL

Preţul unui litru de GPL coastă între 3,42 şi 3,44 lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii