Presa clujeană nu uită: Patru ani de la moartea suspectă a unui coleg, autoritățile nu au încă nicio explicație

Presa clujeană nu uită: Patru ani de la moartea suspectă a unui coleg, autoritățile nu au încă nicio explicație
facebook/ Dan Porcutan

Au trecut patru ani de la moartea jurnalistului clujean Dan Porcuțan, și încă sunt întrebări fără răspuns în cazul lui, menționează presa locală.

Într-un interviu acordat pentru Kanal D, chiar după slujba de înmormântare a fratelui său, de acum patru ani, Adriana Porcuțan a povestit ultimele clipe din viața jurnalistului clujean, plecat dintre noi prea devreme.

”A fost nevoie să-i scoată un borcan de puroi din plămâni. Așa ne-au spus medicii de pe Ambulanță, dar nu au mai putut să-l salveze”, a relatat atunci sora acestuia, Adriana Porcuțan, citată de Știrile de Cluj.

Externat: A murit singur, acasă

Victima a suferit o operație deloc complexă la o măsea, iar, după intervenție, a acuzat dureri în zona gurii și o umflătură mare în zona gâtului, a menționat familia jurnalistului.

După externare, s-a văzut cu un prieten în oraș; apropiații spuneau că acuza dureri de inimă și cel mai probabil a făcut un stop cardio respirator, menționează ziarul local.

A fost externat de medicii de la Clinica de Maxilo-Faciale și a murit acasă

Cel mai probabil a făcut șoc septic, menționează publicația amintită, referindu-se la faptul că Dan Porcuțan a fost găsit fără semne vitale pe data de 15 martie, în propria-i locuință, chiar de sora acestuia care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic.

Dan Porcuțan a fost foto-reporter la mai multe redacții clujene, avea 30 ani si era un ciclist amator pasionat.

Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, arată colegii săi de la Monitorul de Cluj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`