Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis vinerea trecută, iar oamenii nu au ezitat să îl viziteze pentru a intrat în spiritul sărbătorilor. Aceștia au mers și pe la tarabe să guste atât din preparatele tradiționale, cât și din cele moderne.
Târgul de Crăciun din Sibiu aduce și o noutătate în acest an, fiind vorba despre extinderea acestuia în Piața Mică unde se află și o cabana în stil alpin, conform Cancan.
Ciocolata Dubai se poate spune că a fost ciocolata anului și a făcut furori în toată lumea. Astfel, desertul acesta nu putea lipsa nici de la Târgul de Crăciun. Totuși, prețul este destul de mare. Pentru 100 de grame oamenii trebuie să scoată din buzunar 30 de lei. Acesta este cel mai scump desert de pe tarabele comercianților.
Dar, cei care doresc preparate tradiționale pot opta pentru cozonacul secuiesc care este 25 de lei, clătita clasică, 20 de lei. Dar, mâncarea vedetă a târgului este reprezentată de sarmale, iar o porție de sarmale cu mămăligă este 35 de lei.
Și vegetarienii au din ce alege. Pot opta pentru legume la grătar cu 25 de lei sau cartofi prăjiți la 15 lei.
Nici iubitorii de carne nu sunt lăsați deoparte. Comercianții le pun la dispoziție frigărui cu 35 de lei, tocană de vită cu 40 de lei sau fasole cu ciolan la 35 de lei.