Preotul Achim Băcilă, după ce a ajuns în spital cu COVID: „Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Preotul Achim Băcilă, după ce a ajuns în spital cu COVID: „Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”
Foto: Turnul Sfatului

Preotul sibian Achim Băcilă le-a transmis enoriașilor un mesaj de pe un pat din Spitalul de Pneumoftiziologie, acolo unde e internat cu COVID-19. Acesta a susținut că din antivaccinist a ajuns un promotor fervent al vaccinului. El i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze anticoronavirus și a dat-o exemplu pe soția sa.

Preotul Achim Băcilă: „Dragii mei, vaccinați-vă!”

„Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă, în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric… ducându-i , alții…

Dintr-un antivaccinist, acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului, la fel ca sfințitul starețul Efrem Vatopedinul… Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice, care iau nepregătite sute de suflete…

Dragii mei, vaccinați-vă, ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are Covid, iată un exemplu concludent”, a transmis părintele Achim Băcilă, potrivit turnulsfatului.ro.

Mesajul său a fost postat pe Facebook de Zosim Dorin Oancea, fost profesor de istoria și filosofia religiilor la Facultatea de Teologie a ULBS.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`