Premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker a fost câștigat de un pensionar. Mesajul lui pentru jucătorii la loto (FOTO)

Premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker a fost câștigat de un pensionar. Mesajul lui pentru jucătorii la loto (FOTO)
Foto: Pixabay

Câștigătorul premiului de categoria I obținut la tragerea Joker din 15 septembrie s-a prezentat, marți, la sediul central al Loteriei Române. Acesta este pensionar și a jucat la o agenție din Giurgiu.

Un pensionar s-a îmbogățit cu un bilet câștigător la Joker

Premiul e în valoare de 11.845.622,10 lei (2,38 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenția 23007 din Giurgiu și a fost completat cu două variante simple la Joker.

Câștigătorul, un pensionar care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea, participă de aproape 50 de ani la toate jocurile loto, dar preferatul său e Joker-ul. El a aflat că a câștigat chiar în ziua tragerilor, când și-a verificat biletul.

„Joc de aproape 50 de ani. Am avut încredere în Loteria Română, am jucat și am câștigat. Aveți încredere și jucați în continuare!”, a transmis pensionarul jucătorilor la loto, potrivit Loteriei Române.

Acesta este al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la Joker.

Sursa foto: Loteria Română / Facebook
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:13 - Octavian Berceanu: Avem potențialul de a atrage milioane de turiști, să câștigăm bani și să tratăm urșii într-un mod exemplar la nivel de Europa, cel puțin, și nu o facem pentru că nu avem oameni implicați (VIDEO)
18:06 - Un sortiment de pâine este retras de pe rafturile magazinelor. Care este motivul și ce trebuie să facă cei care l-au cumpărat
18:00 - Surse: Cocaină găsită în 16 tone de pulpă de fructe congelată, în Portul Constanța. Captură-record pentru Poliția Română și DIICOT, în cadrul operațiunii „Exotic”
17:45 - Mai multe convoaie militare se vor deplasa în mai multe zone din Transilvania și Moldova. Care este motivul
17:45 - Încercările prin care a trecut Sebastian Stan pentru a putea interpreta rolul său în filmul„A different man”: “M-am simțit neajutorat în acele situații”
17:38 - Măsurile Guvernului pentru a proteja sănătatea mintală a tinerilor. Natalia Intotero: Problemele de anxietate, stările depresive au dus la refugiul în consum de droguri (VIDEO)
17:38 - Casele de Pensii au început să distribuie deciziile de revizuire. Câte pensii au fost calculate greșit
17:17 - În ce stadiu sunt locomotivele folosite de CFR Călători? Mecanicii atârnă cărămizi pe motoarele vechi de peste 60 de ani
17:17 - Rusia ia în calcul să interzică „propaganda” pentru un stil de viață „fără copii”
16:57 - Surse: Ciolacu promisese că va susține proiectul pentru candidatura lui Iohannis la parlamentare, într-o discuție cu Președintele și Ciucă din 3 aprilie. Liderul PNL nu mai vrea să participe la ședințele de coaliție