Premierul Victor Ponta: Liberalii să știe că autostrăzile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta: Liberalii să știe că autostrăzile nu se fac cu populism (VIDEO)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a adresat, în timpul unei deplasări efectuate joi, la Brașov, un îndemn celor de la PNL, și anume, că autostrăzile nu se fac cu populism, informează B1 TV.

Premierul a precizat în timpul vizitei unei hale de producție din Brașov, că Guvernul sprijină crearea locurilor de muncă.

”Guvernul sprijină proiectele care aduc locuri de muncă. Poate își dau seama cei de la PNL că cu populismul ăsta nu o să avem niciodată autostradă. Eu nu vreau să îmi asum ceva care peste un an sau doi o să aibă soarta autostrăzii Transilvania”, a declarat Ponta.

Premierul a făcut un apel față de angajații uzinei Dacia, care au ieșit joi în stradă pentru a protesta față de faptul că autostrada Sibiu-Pitești, atât de necesară uzinei Dacia, nu pare să devină realitate.

”Știu foarte bine cât de importantă este pentru noi și pentru România și fac un apel la rațiune. Au fost foarte aproape în decembrie de o criză cu patronatul”, a spus Victor Ponta.

Acesta a mai afirmat faptul că autostrada Brașov-Comarnic poate fi realizată doar prin parteneriat public-privat.

”Nu poate fi realizată în lipsa unui consens politic. Ați văzut poziția colegilor de la PNL. Au țipat, au spus că e groaznic”, a accentuat Ponta.

Acesta a mai precizat că unul din obiectivele legate de zona Brașov este integrarea aeroportului în strategia națională.

”După ce autoritățile se hotărăsc, din partea Guvernului și a mea, au toată susținerea. Dacă s-au hotărât cât de transparent e acest proiect, mă interesează dacă rămâne la Consiliul Județean”, a zis Ponta.

Disputele dintre premier și președinte, Victor Ponta au dispărut, susține premierul.

”Vremurile în care președintele și premierul își reproșau prin presă au trecut. Cearta dintre președinte și prim ministru a rămas în trecut”, a mai spus Ponta.

În ceea ce privește consultările la care au fost chemate partidele politice de către președintele Klaus Iohannis luni, 20 aprilie, Ponta a spus că ar fi bine ca în cadrul acestor întrevederi să se vorbească și despre revizuirea Consituției.

Ponta: Liberalii să știe că autostrăzile nu se fac cu populism

Urmăriți B1TV.ro și pe
`