Premierul l-a felicitat pe primarul Daniel Băluță pentru proiectul Maternității „Sf. Ioan”. Marcel Ciolacu: La PMB și în sectoarele unde sunt majorități cu PNL, lucrurile nu merg tocmai în direcția corectă (VIDEO)

Premierul l-a felicitat pe primarul Daniel Băluță pentru proiectul Maternității „Sf. Ioan”. Marcel Ciolacu: La PMB și în sectoarele unde sunt majorități cu PNL, lucrurile nu merg tocmai în direcția corectă (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a felicitat pe primarul Daniel Băluță al Sectorului 4 pentru proiectul Maternității „Sfântul Ioan”, joi, într-o conferință de presă, și s-a arătat de părere că „lucrurile se dezvoltă” în sectoarele 3, 4 și 5, însă „nu merg tocmai în direcția corectă” la Primăria Generală și în sectoarele unde sunt alcătuite majorități cu PNL.

Marcel Ciolacu l-a felicitat pe primarul Daniel Băluță pentru proiectul Maternității „Sf. Ioan”

Premierul a ținut să îi felicite pe primarul Daniel Băluță și echipa sa.

„Nu sunt pentru prima oară lângă domnul primar pentru lucrurile bune făcute și n-am auzit să fi făcut vreun lucru rău până acum, dar fără să se supere, am să încep să-i felicit întâi echipa, echipa pe care am vizitat-o împreună cu domnul primar, cu domnul ministru, îl văd aici și pe arhitectul-șef. Niciunul dintre noi nu putem avea realizări fără o echipă performantă în spate. Ei sunt cei, chiar dacă domnul primar vine cu viziunea şi se vede – cred că numai un om de rea-credință poate să spună că direcția sectorului 4 este într-o direcție greșită. Este evident că realizările domnului primar depășesc din punctul meu de vedere și așteptările celor care l-au votat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că „lucrurile nu merg tocmai în direcția corectă” la PMB și în sectoarele cu majorități cu PNL

Liderul PSD s-a arătat de părere că „există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă – e Sectorul 4, Sectorul 3 şi Sectorul 5”.

„Cred că aici nu aţi făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majoritățile, și la Primăria Generală, cu Partidul Național Liberal, şi văd că lucrurile nu merg tocmai în direcția corectă. Dar mă bucur mult, cred că e prima maternitate construită în 30 de ani în București”, a continuat Marcel Ciolacu.

„De fapt, e un mesaj foarte clar, ceea ce face domnul primar Daniel Băluță transmite un mesaj tinerilor. De 30 de ani plus valoarea României pleacă în străinătate. Nu vor rămâne tinerii în România, dacă nu creăm servicii publice de calitate. Mai mult, Daniel Băluță, în afară că creează aceste servicii publice de calitate, nu mai pune tinerii să aleagă între o carieră în primul rând și o familie pe urmă. El demonstrează, ca și primar, împreună cu Ministerul Sănătății, că pot crea o infrastructură, astfel încât cariera și familia să meargă concomitent. Știu că ai construit, Daniel, și două creșe de la zero, ai modernizat toate școlile, grădinițele. Numai așa vom reuși să-i și aducem pe români înapoi, dar mai ales să-i ținem să nu mai plece din România”, a mai spus premierul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`