Prefectura Ilfov: Otopeni și Berceni rămân în carantină. Măsura a fost ridicată în cazul comunei Cernica

Prefectura Ilfov: Otopeni și Berceni rămân în carantină. Măsura a fost ridicată în cazul comunei Cernica
Sursa foto: Pixabay

Localitățile ilfovene Otopeni și Berceni rămân în carantină pentru încă o săptămână, anunță Prefectura Ilfov. Măsura intră în vigoare joi, 15 aprilie, la ora 22:00.

Pe de altă parte, în cazulcomuneiCernica, cu satele aparținătoare Cernica, Bălăceanca, Căldăraru, Poșta și Tânganu, autoritățile au decis ridicarea măsurii.

Caurmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară:

Hotărârea nr. 94 din 15.04.2021privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, judeţul Ilfov;

Hotărârea nr. 95 din 15.04.2021privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Otopeni, judeţul Ilfov.
Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

În conformitate cu cele de mai sus, şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis ordinele de prelungire a carantinei în localitățile precizate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`